Marloes

Mijn naam is Marloes. Met mijn man en onze twee honden woon ik in Drenthe.

In 2006 kwam ons eerste hondje bij ons wonen; Robbie, een kruising chihuahua-shih tzu. Robbie was een heel lief en voor ons heel makkelijk hondje. We hebben met Robbie verschillende cursussen gedaan; onder andere behendigheid en speuren, maar altijd gewoon voor de lol. Begin 2009 kwam Gijs bij ons, via de hondenschool waar we toen met Robbie kwamen. Gijs was toen 9 maanden oud en had een nieuw thuis nodig. Gijs en Robbie konden het goed met elkaar vinden. In 2013 kwam Mara de club versterken, zij was 6 maanden oud en had net als Gijs, ook een nieuw thuis nodig. Onze honden zijn erg belangrijk voor me, ze zijn als kinderen voor me.

Ik werk zelf in de zorg. Na een aantal jaren als verpleegkundig centralist op een zorgcentrale gewerkt te hebben, werk ik nu (weer) als transferverpleegkundige in een ziekenhuis.
Sinds april 2019 ben ik gediplomeerd LOTUS slachtoffer.

Als ik niet werk, of in het bos loop met Gijs en Mara, ga ik graag sporten (crossfit), lezen, netflixen of naar het bos zonder honden om mooie foto’s te maken.

PicMonkey Collage3 Robbie, Gijs en Mara

Waarom ‘Radagast’?

Ik hou van fantasy, van Lord of the Rings, Game of Thrones en uiteraard ook van The Hobbit. Toen ik de film The Hobbit voor het eerst zag, zag ik de tovenaar Radagast. Radagast is een wat apart type, dat liever met dieren omgaat dan mensen. Hij weet veel van dieren en de natuur. Zijn huisje in het bos is werkelijk geweldig. Hierbij een korte video van The Hobbit, behind the Scenes: