I did it

De laatste tijd stond Facebook me steeds meer tegen. Ik zit steeds maar naar dat schermpje te turen en doelloos wat te scrollen. Het kost me gewoon teveel tijd! Sinds een week had ik mijn account maar weer eens gedeactiveerd en ik had er ook totaal geen behoefte aan om die weer te activeren.   

Dit keer heb ik het dan ook anders gedaan; ik heb alle foto’s gedownload en de albums verwijderd. Alleen jammer dat dat met de albums ’tijdlijnfoto’s’ en ‘uploads van je mobiele telefoon’ niet kan.

Vervolgens heb ik mijn account verwijderd. Dat gaat natuurlijk niet meteen, nee, je krijgt 14 dagen bedenktijd. Al die tijd is je account gedeactiveerd. Facebook wil natuurlijk het liefste dat je met hangende pootjes weer terug komt.

Ik heb zelf een soort ‘spook’account er nog naast. Dit puur en alleen omdat we van de crossfit een groep op Facebook hebben en die is toch wel handig. Het is een account zonder vriendjes. Die wil ik daar niet op hebben (want dan zit ik binnen de kortste tijd weer zoveel op Snoetboek!).
Instagram hou ik wel gewoon aan. Daar ben ik ooit mee begonnen als een soort fotoalbum voor Gijs en Mara. En ik vind Instagram eigenlijk veel leuker omdat ik daar veel meer vrolijke dingen tegenkom.